Vores efterskole: En efterskole med fokus på natur, outdoor, adventure, rejser og studieture

På vores idræts- og sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland er der med garanti noget for alle. Det er nemlig en alsidig efterskole, der har flere forskellige fokusfag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og vægten lægges af denne grund naturligvis på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem sportsgrene som eksempelvis fodbold, fitness og boksning. Skolen gør sig dog også i meget mere end bare sport og idræt. Inspireret af den fantastiske placering i det midtjyske landskab lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du som elev kan blive udfordret af interessante og udfordrende fokusfag – blandt andet outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i for eksempel design eller musik. Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad dine interesser er.

Efter efterskolens daglige undervisning, vil du helt sikkert – også udenfor undervisningstiden – få en masse oplevelser. Det kan både ske i forbindelse med forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du selv kan finde på med dine kammerater, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det sker både i form af de rejser og studieture, som afholdes af skolen men helt bestemt også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to studieture. Den ene af rejserne går til Norge, og på denne rejse får de elever, der har outdoor som fokusfag, chancen for at sove udendørs i vildmarken. Den anden studietur har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Studietur nummer to er det endda de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der skal stå for at tilrettelægge. På deres linje fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

På trods af vores efterskole faktisk er en sports- og idrætsefterskole i Midtjylland, kan du altså være helt sikker på, at du her vil finde adskillige fag, der fanger din interesse – også selvom du ikke er sportsinteresseret!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>