Vil du omlokalisere dine lagervarer med træemballage eller plastpaller?

Når det kommer til transportbranchen, går arbejdet primært ud på at gøre fragtforholdene så gode, som det i det hele taget muligt, så alting glider så ubesværet og samtidig kan ordnes hurtigst muligt. Derfor er det også ufatteligt vigtigt at bruge de perfekte paller, fordi palletyperne besidder hver sine styrker.

I det her indlæg kigges der både på træemballage - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, såsom europaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, og plastpaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, . Med udgangspunkt i varerne såvel somtransportmåden, er det jo selvsagt ej alle typer af paller, som er tilstrækkelige.

Træemballagens tydeligste gode er, at europallerne er til stor gavn for naturen. Europaller har nemlig en ovenud høj nytteværdi som genbrugspaller af den årsag, at de kan benyttes op til flere gange, uden at den høje kvalitet falder. Dertil kan det desuden adderes, at anvendelse af træemballage nedbringer udledningen af kuldioxid forbundet med varefragtning med så meget som 30 %.

Derimod bruges plastpaller normalt som engangspaller af den årsag, at de ej er så holdbare som europaller. De vejer dog betragteligt mindre, og derfor passer de ekstremt godt til fragt med for eksempel flyvemaskiner, hvor der er regler angående den tilladte vægt. De har desuden den styrke, at plastpaller modsat træemballage ej bliver påvirket af vejret, fordi det er lig med, at de altid har samme vægt og massefylde, uagtet om det står ned i stænger, eller solen skinner.

Det er endvidere ikke nødvendigt, at du går på kompromis med miljøhensyn, kun fordi du vælger plastpaller i stedet for europaller. Plastpaller laves nemlig af sprøjtestøbt plast, som er et hundrede % genanvendeligt. Er det plastpaller eller europaller, som bedst egner sig til lige præcis dit dit fragtbehov? Det må være et hundrede procent styret af dine præferencer.