Viderebring dit budskab med enestående fotos fra en kompetent pressefotograf

Savner du et foto bureau, der er i stand til at kreere pressefotograf billeder, hvilke der er unikke? Vi har igennem to årtier forbedret samt forfinet en særlig fotostil. Denne stil er baseret på typiske træk fra billedjournalistikken spicet op med et lille pift, som gør, at vores pressefotografers billeder med garanti formår positivt at komme bag på kunden plus virkeliggøre unikke budskaber. Vi leverer dermed fotografier med karakter samt personlighed.

Kooperer med en kreativ presse fotograf i Århus med en meget bred fagkundskab

Med en fortid som billedjournalist og fotograf er stilen i vores fotos hovedsageligt journalistisk. Gennem årene har vi nu ekstenderet vores jobliste, hvorfor vi i dag ydermere er leverandør af gode pressefoto til forskellige informations-, kommunikations- og marketingopgaver. Som pressefotografer i Århus leverer vi hermed fotos til alt fra medier som tidsskrifter & ugemagasiner til kundeblade og online.

En freelance fotograf og en rigtig billedjournalist, der sætter dit behov i midten

Hvis du tager en freelance fotograf fra vores firma, opnår du en lækker partner, der lever sig ind i dine behov og ønsker. Efter hvadfor nogle billedtyper, du mangler, arbejder vi hver gang i de locations, der vil give det foretrukne resultat. Således løser vores billedjournalister både fotoopgaver i vores store studie og ude i marken forskellige steder i landet eller sågar andre steder i Europa og øvrige verdensdele. Stilen er først og fremmest presseagtig hos de fleste af vores fotojournalist og fotograf Århus. Ydermere præsenterer vi informative fotos samt fotos inden for marketing og kommunikation. Vores opgaver kan spænde over fotografier til aviser og brochurer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>