Vi vil gerne have et typehus

I en hyggelig by i Vestjylland opføres der netop nu nogle splinternye parcelhuse, og det bliver det, som vi kalder et typehus. På grund af at mig og min fyr godt kunne tænke os at flytte fra vores lejlighed i centrum af storbyen, til et parcelhus væk fra larmen, vil vi købe et af de nybyggede huse. Et smart træhus i lærk, sågar med terrasse + have, bliver det.

Det er perfekt, at det nye typehus, ja tilmed træhus, kommer til at ligne et sommerhus, for altid har jeg godt kunnet tænke mig et sommerhus. Det sted, hvor vi skal bo, vil formodentlig også se ud som et sommerhusområde, fordi vores fremtidige typehus skal se ud som alle de andre huse på gaden. Husene vil for eksempel få ensartede tage, døre + vinduer. Jeg ser meget frem til at komme til at opholde mig i et træhus med fred og ro, og hvor man har lidt bedre plads. Det vil herudover blive godt med en terrasse og en have, der er rigtig nyttig at have, når det bliver varmt. Jeg har i lang tid gået og været irriteret over at være i lejlighed, idet det er godt vejr, af den årsag at jeg holder meget af at befinde mig udendørs. På trods af at min kæreste, Jannick, allerede nu er begyndt at pludre om, at han ikke vil slå vores fremtidige græsplæne, tror jeg dog, at han egentlig ligeledes glæder sig til at kunne være ude i en have. Blomsterbed og sådan noget skal jeg nok sørge for. Det vil min fyr slet ikke.