Vi leder efter et partytelt til den store bryllupsfest til næste juni

For tre uger siden gik drømmen i opfyldelse. Peter og jeg forlovede os, og siden da har vi været i gang med at planlægge rammerne om den store dag til næste august. Nu tog vi en beslutning om at benytte sådan et partytelt som lokale til bryllupsfesten. Incitamenterne for at fejre vores bryllupsfest i et af de der store telte var simpelthen for attraktive. Dertil deltog min kæreste og jeg for to år siden i min storebrors bryllup, som blev holdt i et stort telt ved deres gård. På dagen dannede teltet en indbydende kulisse for deres store dag.

Den konkurrencedygtige pris er og bliver det bedste rationale for at holde bryllup i et partytelt. Såfremt man for alvor ser nærmere på udlejningslokalerne her i København, er udvalget ret lille. Selvom der ved første øjekast er massevis af tilgængelige steder, er det nemlig praktisk talt umuligt at lokalisere et lokale, som der lever op til mig og min forlovedes ønsker og tillige er til at betale. Lejer mig og min forlovede et stort nok partytelt til brylluppet, er det ikke desto mindre muligt for os at sikre os en unik ramme for brylluppet, som vi må indrette og pynte op ud fra vores ønsker. Dertil giver den slags telte mulighed for at åbne op ud til haven. Alt sammen til en attraktiv pris.

I denne fase af planlægningen er vores store spørgsmål, hvorledes vi køber eller lejer de rette telte eller partytelte til det store bryllup til maj. Derfor vil jeg gerne høre, hvorvidt der ikke er en af jer, der har prøvet at fejre et bryllup eller lignende i et af denne slags partytelte. Fx kunne vi godt tænke os at få et indtryk af, hvorvidt der findes telte, som prismæssigt er en bedre handel end at leje et et partytelt til receptionen og bryllupsfesten. Mig og min forlovede har tillige brug for nogle gode råd om valget af service og interiør foruden en kvalificeret caterer, der er i stand til at lave maden til vores drømmebryllup til trods for, at bryllupsfesten finder sted i et partytelt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>