Vi har vores eget bukkeværktøj

Vil du høre noget om rør, som for eksempel udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning? Bukning af rør + profilvalsning er i de seneste år blevet et favorabelt alternativ inden for rørbearbejdning til almindelige svejsede rør. Med bukning af rør er det imidlertid ikke blot muligt at minimere udgifterne til indkøb af rør. Ifald I gør brug af rør, som er bukkede i jeres produktionsvirksomhed, kan det ofte være muligt at sikre jer en skræddersyet rørløsning med et pænere resultat. Endvidere er bukkede rør meget lettere at holde rene og er knap så tunge. Hvis jeres virksomhed vælger at bruge os som jeres leverandør af bukning af rør, for eksempel udstødningsrør, såvel som anden rørbearbejdning, garanterer vi, at alle jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, sværvæggede eller tyndvæggede rør bliver lavet med udgangspunkt i ethvert behov i jeres virksomhed. Vores virksomhed råder nemlig ikke bare over flere af Skandinaviens bedste fagfolk inden for bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores store in-house værksted, producerer vores specialister desuden det meste af det solide bukkeværktøj plus alle de bukkematricer, som vi anvender.

Af den årsag kan vi med garanti indfri et hvilket som helst behov. Førend vores rørbukningsspecialister igangsætter den egentlige rørbukning, laver vi et fixtur på baggrund af en original protype. Denne udføres desuden ud fra en model, som vi får tilsendt fra jer og selv svejser. Dernæst udføres den første rørbearbejdning og bukning og senere bukninger af rør efter dette fixtur. Derfor kan vores eksperter producere bukkede rør, der kan matche forholdene i jeres virksomhed. Foruden rørbukning og rørbearbejdning samt udførsel af professionelt bukkeværktøj, laver vi også valsning af rør samt profilvalsning i alle materialer. Alle vores ydelser udfører vi til favorable priser på rørserier på blot fem rør. Ud over profilvalsning kan vi udføre en efterbehandling, der tilfredsstiler jeres ønsker, samtidig med at vi bukker rør i både små og store radier. Vores bredtfavnende ekspertise såvel som viden gør, at vores specialister pt. løser opgaver for virksomheder i utallige arbejdsfelter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>