Vi har mange efterskole rejser

Nu skal du høre lidt om vores efterskole: Sjælland, der har mange forskellige slags fag! Vi er både en idrætsefterskole, Sjælland, samt en musikefterskole, Sjælland. Er det noget for dig at høre mere om vores efterskole, sejlads eller nogle andre fag? Så kig med her. Kunne du tænke dig at prøve en efterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser er med til at give dig erfaringer, for ever? På denne efterskole udgør rejser i stor grad en markant del af dit efterskoleår, pga. at du i årets løb ikke kun er på en super social skitur. Vi arrangerer, og du skal også med på to ture, hvor du kan prøve dine hobbyer internationalt.

Drømmer du om en idrætsefterskole, Sjælland, med undervisning i dans som en central del af dit skoleskema? Efterskole – dans danner en fantastisk og uovertruffen kombination. Vores efterskole Sjælland kan 100 % tilbyde dig et fantastisk skoleår, hvor du virkelig kan lære en bred vifte af moderne stilarter inden for dans. På samme tid har du lejlighed til at prøve begivenshedsrige rejser og udflugter med efterskole: dans. Hermed vil du afpudse dit talent for dans, idet du prøver et ophold på efterskole hos os.

Prøver du et ophold på vores musikefterskole, Sjælland, med linjen musik, får du nogle fortrinlige timer. Med efterskole musik får du undervisning i sammenspil plus tekstskrivning. Derudover er der mulighed for at spille koncerter og sangindspilning i næsten professionelt studie. Også her får du to rejser til byer. Dermed skaber det for dig en mulighed for gode, internationale relationer inden for musik. Vores efterskole teater kan du gå til i fritiden. På vores musikefterskole udgør teater et af de bedste kreativt fag. En del af eleverne, som f.eks. har efterskole idræt, gør det alligevel, og de er tossede med det.

Er din drøm at forsøge efterskole; dykning? Vi giver dig en sjælden mulighed for at tage et dykkercertifikat, som du efterfølgende kan have glæde af til flotte dyk i hele verden. Efterskole dykning kan du vælge at forene med efterskole friluftsliv. Heldigvis har vi på denne gode efterskole friluftsliv som valgfag. Ydermere har vi på denne efterskole sejlads som et linjefag. Synes du godt om vores mange tilvalgsfag & efterskole idræt? Så giv os et kald og hør mere. Vi vil gerne fortælle om vores efterskole musik, efterskole rejser og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>