Tim Holtz, Spellbinders samt Clear stamps danner utallige muligheder

I denne tekst kommer jeg til at fortælle jer lidt i forhold til mulighederne for kort og scrapbog. Eventuelt kan det tænkes, at du sådan set søger efter de helt særlige Magnolia stempler? Og her vil du kunne vælge mellem over 150 afvigende Magnolia stamps. Og så vil jeg også skrive, at en Promarker er effektiv til et utal af projekter. Penne fra Promarker er faktisk ideelle til at sætte farve på dine stempler. Her kan du tilmed få et behov for pyntebånd, og inden for bånd er det på same måde muligt at få et bredt udvalg. Når det gælder pyntebånd kan du købe alt fra bomuldsblonder foruden border til bånd som har bl.a. striber og lige præcis dét, du kan forestille sig i alverdens farvestoffer.

Er du vild med scrapbog foruden kort, bør du derudover betænke at købe Quickutz. Det er muligt at vælge mellem det enorme produktsortiment af mærket Quickutz og erhverve dig akkurat den ting, man gerne vil finde over nettet. Det gælder også Rubber stamps, plus at når du selv modtager de finde umonterede Rubber Stamps, er de lette at anvende. Så bliver der dertil behov for scrapbook papir i alverdens uensartede variationer. Lykkeligvis har du chancen for at finde din favorit mellem et bredt udvalg af scrapbook papir. Det brede spektre af kulører, figurer og emner inden for scrapbook papir gør, at det er simpelt for alle at kreere en såvel køn som enestående skrapbog/scrap book.

Brandet Tim Holtz udgør en af de fremmeligste designere af revolutionerende farve og prægningsprodukter. Det er enkelt at købe en hel masse farver foruden virkelig mange pynteeffekter foruden ikoner du nemt kan pryde dine kort med her fra Tim Holtz. Overvejer du at investere i robust udstyr fra Spellbinders sortiment, er konfirmationskort kun blandt en lille del af de ting, man på længere sigt selv kan fremstille, så kortene ender med at være helt sjældne. Alle priser især en stansemaskine fra Spellbinders varesortiment. Anvender du Clear Stamps skaber de et virkelig flot tryk, idet du med en gennemsigtig akrylsklod vil kunne se nøjagtig på hvilket sted, du sætter motivet. Tilmed vil du opleve den fornøjelse ved Clear Stamps produkternee, at disse nær ikke fylder noget. Srapping danner altså utallige udfoldelsesmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>