Sportsefterskole – dette kaldes det mest optimale valg til mine børn

At indse, hvad som vil være det optimale for sit barn, kan være svært som forælder. Samtidig med, at børnene dertil må ud for at lære livet selv, prøver forældre at passe på børnene. Netop pga. dette får en del vanskeligt ved at have sine børn på efterskole dans, når de lige er blevet færdige med 9. klasse. For børnene skal få en oplevelse de altid kan tænke tilbage på, har jeg kun én ting at sige: overvind din frygt.

Min mand samt jeg blev faktisk meget i tvivl, da vores søn og pige engang berettede, at de helst havde lyst til at tage på efterskole Jylland. De mente, at de fik nytte af et afbræk fra den sædvanlige hverdag, og børnene virkede begge to ej parat til en gymnasial uddannelse. Oveni ønskede min dreng at fokusere mere på fodbold, medens min datter helst ønskede at dyrke sin interesse for bevælgelse til musik. Hvor, vi kunne finde en sportsefterskole plus en efterskole dans, begyndte vi af den grund at researche. Vi opdagede, at efterskolerne giver mange områder, som vores børn næppe ville støde på på en normal skole: selv med hensyn til det kreative, sociale samt værdimæssige.

Børnene kunne tage af sted på efterskole Jylland, plus det føles som den bedste vej, vi som forældre har valgt. Tvillingerne fik venner, minder samt talenter for livet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>