Relevant er det med godt hundefoder

Familien og jeg erhvervede for lidt over tolv måneder siden en ny hundehvalp, da vores forrige hund desværre døde. Lige siden dag et har vi elsket vores nye hund, men dog har det også været en anelse svært at få en ny hvalp. Frem for alt måtte min familie og jeg vænne os til et helt nyt familiemedlem. Samtidig måtte hunden og jeg gennemføre den lange træning. Ressourcer til hunde er jo ligeledes betydningsfuldt, fx hundens kost, så dog sluttede det ikke her. Eksempelvis var det en lang kamp at få hundefoder af den rette kvalitet til hvalpen, da vi fik den.

Det fodermærke til hunde, som min forhenværende labrador levede af, dækkede ikke tilnærmelsesvist hvalpens sult. Den virkede døgnet rundt sulten, og den ellers så flotte pels begyndte at drysse af. Prøvelserne med at nå frem til et optimalt hundefoder, begyndte hurtigt at tage modet fra mig.

Efter lang tid, hvor den stakkels hund og jeg havde afprøvet hobevis af forskellige hundefoder varianter, fandt vi til sidst en ny slags hundefoder, der tilsyneladende virkede helt fantastisk. Øjeblikkeligt var vores nye hund ustandseligt frisk på udfordringer til hundetræningen såvel som , når vi var hjemme eller ude på en hyggetur. Som et ekstra plus blev dens pels på ny skinnende. Skåret ind til benet, så kom den store hvalp i topform ekstremt hurtigt. Alt sammen som en følge af det sublime hundefoder til hvalpe og unghunde, som jeg til sidst fandt online.

Aktuelt er den nye hund rundet sit første år. Som følge heraf har jeg købt hundefoderet til voksne hunde af samme mærke. Dertil har jeg afprøvet enkelte supplementsmuligheder fra webshoppen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>