Projektansættelse er både god + negativ

Kontrakter og ansættelsesregler kan i visse tilfælde være en kompleks situation. En projektansættelse kan være oplagt i adskillige eksempler. Betragtet fra chefens tilgang vil det være en god løsning, såfremt f.eks. en af de ansatte skal på barsel, dog ville man så vel nok nærmere kalde det et vikariat. Ellers kan man tale om projektansættelse, hvis en organisation vil ha’ igangsat et separat plan/projekt eller påbegyndt splinternye arbejdsprojekter. Dette er også aktuelt i offentligt ejede institutioner, hvor du får visse arbejdsfelter, der synes at skulle have en større grad af opmærksomhed for en tid. Dette er eventuelt inden for renoveringsprojekter, for her bliver en person tidsagfrænset ansat i relation til et afgrænset område som et beboelsesområde eller lignende.

Udvalgte praksisser er næsten mere beregnede til projektansættelse end andre områder. Arkitekter er særligt egnede til afgrænsede kontrakter, idet de naturligt har at gøre med forskellige projekter. Hvor læger typisk har en næsten stabil arbejdsmæssig belastning i løbet af året. Det er også sagen med lærere. I skoene på den, der gerne vil have jobbet kan det være både givende & øv at komme i en midlertidig stilling. idet du har gået uden job i lang tid, vil det være en ideel chance for at få et job igen eller for første gang, fordi man generelt ikke ser 100 % så så stor konkurrence til stillinger til afgrænsede projekter. Modsat fortrækker man selvfølgelig selv et fast job, hvorved man kan planere fremefter i fremtiden. Søger du tidsbegrænsede stillinger, skal du virkelig tage at gøre brug af et officielt bureau, som kan tilbyde forskellige vikar- og andre ansættelser.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>