Professionelle hjul i god kvalitet reducerer faren for ulykker

På byggepladser er arbejdsmiljø og et højt fokus på sikkerhed vigtige parametre. Hvad enten du som hovedentreprenør skal vælge nye hjul, taljer eller personligt faldsikringsudstyr til dine ansatte, er det således meget vigtigt, at du forinden overvejer de aktuelle sikkerhedsbehov nøje, inden du eksempelvis bestiller noget nyt faldsikringsudstyr. Den mest effektive måde at undgå arbejdsulykker på er, at udføre en grundig tilrettelæggelse og grundige sikkerhedsinstrukser til alle ansatte på enhver byggeplads. Ydermere skal alle taljer altid bruges korrekt, mens de også skal efterses løbende.

Når du skal vælge personlige faldsikringsudstyr, vil der være et væld af omstændigheder, som du til enhver tid bør tage højde for. Faldulykker er nemlig faktisk nogle af de mest farlige på en byggeplads. Når du investerer i personligt faldsikringsudstyr til medarbejderne skal du som følge heraf tage højde for, at faldsikringsudstyret først og fremmest er godkendt i henhold til danske foreskrifter. Ydermere skal alle typer af faldsikringsudstyr gennemgå et serviceeftersyn hvert eneste år og byttes ud efter maksimalt fem år fra anskaffelsesdatoen, fordi at dette interval er den almindelige levetid for personligt faldsikringsudstyr.

Der er ydermere mange forhold, som spiller ind hvis du skal finde frem til hvad for nogle sværlast hjul, som vil opfylde din virksomheds behov på optimal vis. Først og fremmest bør du overveje, om firmaets nye rustfrie hjul alene vil skulle bruges med længere mellemrum, eller om de bør være i stand til at klare en kontinuerlig brug. Det vil nemlig have en forholdsvis omfattende betydning for udstyrets vedligeholdelsesbehov såvel som dets sikkerhed og arbejdseffektivitet, hvilke gummi hjul, du vælger til din entreprenørvirksomhed samt hjulenes kapacitet i forhold til den maksimale belastning.

Er det i stedet nye taljer, som du som entreprenør skal vælge til dit entreprenørfirma, findes der også adskillige muligheder. Fx vil du kunne anskaffe scene taljer med varierende løfteevne på baggrund af, hvad der passer til de aktuelle behov i din virksomhed. Af den grund bør du altid sikre, at du har fået den rigtige rådgivning, før du anskaffer taljer. Lige meget, om du som hovedentreprenør står over for at skulle investere i faldsikringsudstyr, taljer med radiostyring eller nogle nye hjul til dit byggefirma gælder nødvendigheden af en reel rådgivning selvfølgelig til hver en tid.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>