Ny medarbejder med rekruttering Odense

Det var nogle hvileløse uger på arbejdet her i Odense! Først har jeg skullet anvende outplacement Odense, og så vikarbureau – Odense og sidst men ikke mindst rekruttering – Odense.

Det var nødvendigt at opsige en kollega i starten af måneden på arbejdet, dette har været ganske følsomt for ham og hermed mig også. Glædeligvis fik vi begge to nogle gode råd af outplacement i Odense gennem hele processen fra start til slut. Outplacement – Odense startede med at hjælpe mig med selve fyringssamtalen og så min medarbejder med at skaffe et nyt job.

Allerede et par dage efter kom en anden kollega og fortalte, at hun havde brug for orlov, men at jeg jo kunne ringe til et vikarbureau i Odense. Det gjorde mig lidt ophidset, for det er faktisk en af mine bedste medarbejdere. Et stykke tid efter fik jeg fat på et vikarbureau, Odense, der i samme nu ville begynde på at skaffe en erstatning for min medarbejder.

I sidste uge startede jeg med rekruttering Odense for at finde endnu en ny person, der vil arbejde hos mig som erstatning for den opsagte medarbejder. Jeg startede på rekruttering i Odense ved at producere en dybdegående arbejdsbeskrivelse, og til sidst gik jagten i gang sammen med rekrutteringsbureauet. Jeg har et håb om, jeg i den nærmeste fremtid finder den mest kompetente kandidat til jobbet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>