Næste mulighed som ledig: Jeg er blevet tilmeldt et vikarbureau Herning, hvor jeg bor.

Undertegnede har nu været nyduddannet og ledig i tæt på et år, så jeg bliver nødt til at forsøge mig med noget nyt. Nu har jeg kontaktet vikarbureau Herning - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81 – . Jeg har studeret arkitektur, men konkurrencen er stor, og jeg har kun lidt relevant på cv’et. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg får mig flere kvalifikationer på CV-et og endvidere opnår et arbejde at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig behageligt ikke at skulle ud på cyklen på morgener med vejrvejr, men jeg savner faktisk at komme op og udføre en opgave.

Min dejlige veninde er registreret hos Vikarbureau Holstebro - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81 – , og har før det været registreret hos Vikarbureau Horsens - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81 – . Hun har har betroet mig, at hun især skulle ud på virksomheder, når de ansatte skulle på ferie, var syge eller skulle på barsel. Jeg synes, det kunne være fedt med et barselsvikariat, hvor man jo kan være knyttet til samme sted i flere måneder.

Nu har jeg fået tilmeldt mig, og nu dukker alle spørgsmålene op: Hvor mon jeg bliver sendt hen? Mon det er nok at være registreret ét vikarbureau? Hvor længe går der, inden at de ringer? Hvad er lønnen? Og vil jeg trives med at være vikar?

Får jeg snarere en masse små jobs af fx nogle dages varighed er jeg spændt på, hvordan jeg takler sådan at være et nyt ansigt og komme ind uden at kende virksomheden. Du når vel knapt nok at huske navnene på de nye kolleger, før du skal slutte igen. Til gengæld vil jeg se en række forskellige steder, og måske bliver de glade for mig på et af stederne, så jeg kan blive!