Mor her mangler tyrolerkjole eller lignende oktoberfest tøj

Der bliver fejret oktoberfest om ikke så længe på det nye arbejde, og derfor er jeg begyndt at holde øje med oktoberfest tøj. Og jeg må faktisk tilstå en ting. Mor her

mener, at sådan en tyrolerkjole er så sød. Jeg holder ret af at gå i feminint tøj, som at der kan fremhæve barmen og taljen, og på netop den måde fungerer en tyrolerkjole. Så jeg glæder mig til at skulle købe oktoberfest tøj og have en fest.

Adskillige af folk på jobbet har så vidt jeg ved ik hensigt om at bære oktoberfest tøj. Så vidt jeg ved med en hat måske. Vi er dog heldigvis lidt kvinder herinde på arbejdet, som gerne vil klæde sig i lederhosen, tyrolerkjole og den slags oktoberfest tøj og feste. Alternativt er der jo ikke ret meget sjovt ved at vælge en oktoberfest. Det er sådan jeg synes.Mener I derude lidt af det samme? Eller foretrækker I derude ligesom de andre at undgå at trække i en tyrolerkjole eller trække i lignende oktoberfest tøj på hvis I skal til temafredagsbar med kollegerne?

Selvom det ærgerligt nok ikke er alle, der har lyst til oktoberfest tøj skal os alle jo alligevel få hygget os med øl og hvide weisswürste pølser, kartofler, wienersnitsler, kål og evt. en brezel alligevel. Dette til trods håber jeg dog på, at de fleste kolleger giver den gas med oktoberfest tøj og tyrolerkjole, så alle til festen ser hinanden på en anden facon.