Mor her er begejstret for fastelavnstøj og finder såvel fastelavnskostumer til børn og fastelavnskostumer til voksne i webbutikker

Til foråret skynder jeg mig med at detektere fastelavnskostumer til børn og kanske endvidere fastelavnskostumer til voksne, i det tilfælde at vi alle tager til parties, hvor såvel voksne som børn er velkomne i fastelavnstøj. Undertegnede vil gladeligt sande, at jeg er meget glad for fastelavnstøj. Fastelavnskostumer til voksne er dog ofte ik helt så anvendt som fastelavnskostumer til børn .

Var I bevidste omkring at fastelavnstøj og skikkene når det handler om fastelavn har mange årtier på bagen? Fastelavnskostumer til voksne var i gamle dage det mest udbredte, hvor det var udbredt at gøre brug af fastelavnstøj til at chokere onde ånder ud af byerne. Og fastelavnskostumer til børn var egentligt først anvendt her for relativt nylig. Nede sydpå er fastelavnskostumer til voksne også i dag ret almindeligt nede ved eksempelvis Spanien, Italien og Portugal med maskeradefester, parader og fastelavnstøj.

Hvis I skal anvende fastelavnstøj, så må jeg lige foreslå kostumebiksen Dramashop. De sælger fastelavnskostumer til børn men flere fastelavnskostumer til voksne. Dramashops fastelavnstøjssortiment er imponerende. Så det er bare at sætte igang til foråret hvor krapylerne beder om friske fastelavnskostumer til børn, eller du selv står og mangler fastelavnskostumer til voksne til tjoo fastelavn og/eller måske en fest med tema på arbejdet.