Mit GHD glattejern er vidunderligt

Krøllet, kruset og tørt er mit hår, og jeg kan ikke fordrage det! Bare jeg havde længere, 100 % glat, fint hår eller så bare pæne krøller. Tværtimod, mit hår ser farligt ud. En af mine veninder, som desuden har virkelig glat hår, snakkede i mandags til mig om GHD glattejern. Hun bruger det også selv og hun siger, at det efter hendes mening er allerbedste glattejern, da det får håret til at blive helt glat og samtidig glansfuldt.

Den anden dag var jeg ude at shoppe med min mor og der så jeg pludselig et GHD glattejern i en forretning. Straks fik jeg fat i hende og hev hende med ind i butikken. Jeg fortalte hende, at jeg ikke syntes om mit hår, men hun begyndte kun at knevre om mit ”smukke hår” og at jeg formentlig havde arvet det fra hende etc. Jeg hørte ikke rigtigt efter. Jeg tiggede hende om at hun skulle give mig et GHD glattejern, og efter noget tid fik jeg langt om længe overtalt hende.

En ting er helt sikkert: jeg er vild med mit splinternye GHD glattejern! Det er altså bare så godt, men ikke kun jeg har den holdning. Alle mine veninder vil have lov til at låne det fra mig og har fortalt, at de formentlig selv vil have et magen til. Efter min mening ser jeg meget pænere ud med dette nye udseende, og selv om mor ikke erkender det, så tror jeg altså, at hun som mig synes bedre om denne frisure end mine krøller.

Hader I også jeres krøller? Så vil jeg anbefale jer at købe et GHD glattejern.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>