Mit firma benyttede rekruttering, København og fandt mig

Mit forhenværende arbejde fik jeg ved hjælp af rekruttering – København. Det var mit arbejde længe, og jeg var desuden tilfreds med det. Dog blev jeg fyret, dermed benyttede jeg mig af outplacement – København, hvilket virkelig var en god hjælp for mig. Men nu har jeg skaffet et nyt arbejde igennem et vikarbureau – København, og det virker som et udmærket arbejde, hvilket jeg sikkert også bliver tilfreds med.

Det er snart 7 år siden, at jeg fik øjnene op for et firma, som tog sig af rekruttering – København. Da mit tidligere firma så havde brug for en til medarbejder og ringede til rekrutteringsselskabet, så de mig i deres database, og så fik jeg et jobinterview. Det endte med, at jeg blev ansat. Rekruttering, København var virkelig nemt, så jeg kan kun anbefale det til jobsøgende og selskaber. Idet der skulle forekomme nedskæring i firmaet, blev jeg afskediget, hvilket chokerede mig. Til mit held havde chefen lige inden kontaktet et selskab, som ordnede outplacement København, og det hjalp mig rigtig meget med at komme videre.

Bureauet med outplacement – København foreslog, at det var en mulighed at kontakte et vikarbureau København, så det gjorde jeg. En medarbejder i et firma, lignende mit forhenværende, gik på barselsorlov, så jeg fik derfor et vikarjob med 1 års varighed. Dog tror jeg, at jeg eventuelt vil blive ansat fast når det er slut med vikariatet. Vikarbureau, København fik det til at blive meget simpelt at finde et nyt job og derudover enkelt for min nye arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>