Mine erfaringer ift. bestilling af biologi-, fysik- og sløjd varer

For nylig er jeg blevet ansvarlig for indkøb på skolen, jeg arbejder hos, ift. materialer til fx sløjd- og fysik-lokalerne. Det er helt centralt at have kvalitets fysik, biologi og sløjd materialesortiment, fordi modsat kan skolens lærere ikke få et højt plan i forsøgene/den kreative udfoldelse. F.eks. må skolen i sløjd være udstyret med ørebeskyttelse foruden andet udstyr til sikkerhed, for timerne kan sagtens forårsage larm, idet eleverne nogle gange borer. Her er det sådan set centralt med lødigt udstyr. Når det gælder biologi, er sikkerhedskravene lige så store, mindst, og derfor køber jeg også konstant nok beskyttelsesudstyr. Derudover kan man finde pædagogisk udstyr som fx DNA-modeller.

Det er helt afgørende at få sig en tilfredsstillende samarbejdspartner, idet du ligesom mig står for det hele til faglokalerne. Selv bruger jeg en webshop, og dette er jeg rigtig tilfreds med. Da har jeg til enhver tid mulighed for hurtigt at købe nye ting, såfremt man er løbet tør for noget i måske biologi og måske fysik. Altid er det let at gå ind og finde de produkter, jeg mangler, og derefter får man 1-2 hverdage senere leveret det hele uden for døren. Nettet har dertil den fordel, at har det været en virkelig buisy arbejdsdag, er blot at sidde derhjemme og bestille alt, vi mangler. Generelt er det et solcellepanel 6W til forsøg i fysik og det kan være eventuelt barometre og andet måleudstyr, som skolen oftest savner. Miljørigtig el er jo særdeles i tråd med tidsånden. Taler vi sløjd er det oftest værkstedsinventar og for eksempel træmaterialer, der er problemet. Til undervisningen i biologi kan man konstatere, det er kikkerter. Helt ærligt er jeg endt med at være ekstra begejstret for mit job i forbindelse med denne spændende funktion som indkøber.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>