Mig og min far legede ofte gemmeleg i det nuværende dødsbo

Min far døde uheldigvis for nogle uger siden. Han var blevet ganske skidt, så jeg havde egentlig på fornemmelsen, at han formentlig ikke havde lang tid tilbage . Han nåede at blive seksoghalvfems år. Alligevel blev jeg rigtig ulykkelig, og jeg har et stort savn til ham. Torsdag skal min familie og mig oprydde fars dødsbo.

Ambivalente følelser har jeg vel, når jeg tømmer fars dødsbo. Jeg vil komme til at huske en masse gode tider, men modsat frygter jeg også, at jeg bliver ramt af større bedrøvelse, end nu, idet jeg befinder mig i hans dødsbo. Min lillesøster og mig har snakket rigtig meget sammen om dette det sidste stykke tid, og vi føler tilsyneladende på samme måde.

Da jeg var fyldt 5 år, blev mine forældre skilt. Jeg befandt mig hos min mor, men ofte besøgte jeg min far, og jeg elskede det Far var fortrinlig til at lege, og det var mest gemmeleg, vi legede. Jeg er henrykt for min fars bolig, så det virker mærkeligt, at det så er et dødsbo, der skal ryddes. Jeg talte med familien den anden dag og spurgte dem, om jeg muligvis kunne blive fritaget for at komme over i fars dødsbo, men de mente, at det var bedst, hvis jeg tog med dem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>