Masser af varierende typer af gardiner; fx rullegardiner

Mangler du også nogle gardiner? Jeg er netop flyttet og har fundet ud af, at jeg bliver nødt til at spendere penge på nye gardiner. Er ældres forældede, flæsede gardiner, tunge og grå skabt af decenniers brug, desuden så brede og langt fra nette, at de blokerede for stort set al lyset fra vinduet, også i dit tilfælde det, du tit forbinder med udtrykket gardiner? Så kan du godt forestille dig, at det ikke rigtig var gardiner, som jeg tænkte på, da jeg rejste til en anden lejlighed i byen. Jeg lærte dog snart, at diverse model for afskærmning må der investeres i. Netop med hensigten at slippe for ubehagelig sol inden døre, samt selvfølgelig for at værne sig om en privatsfære.

Næ nej – når solen brænder, er gardiner et must, samt nødvendigvis en markise også, for at balkonen kan bruges. Heldigt nok er enorme og vægtige gardiner et meget forældet begreb. Der findes en del divergerende modeller af gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & også gardiner, som CO2-besparende sænker din elregning. Der er desuden også en del, som må tages i betragtning, før man skal bestemme sig for sine gardiner. Hvor, samt hvilken vinduestype, diskuteres? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Hvordan skal de betjenes? Farver eller billeder? Markiser fås også i en mangfoldig samling. De fås som skygge, læ, tildækning og tag. Hvis du netop vil være sikret, at du til slut har gardiner eller markiser, der er skræddersyede til dig, og dejligst opnår dine behov, er at besøge en gardinforhandler, måske det bedste, om end det drejer sig om markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>