Lad Microsoft Dynamics C5 vokse i takt med kravene i dit firma

Ønsker du at købe et driftsstærkt regnskabsprogram med henblik på at forbedre økonomifunktionen i dit firma? Træffer du en beslutning om at købe C5 sikrer du et udbygget bogholderi- og regnskabsprogram til din virksomhed, der potentielt set kan gro i takt med, at dit firmas behov bliver større, idet det inkluderer moduler som uden problemer kan skræddersys opgaveflowet i firmaet. Starter du med Microsoft Dynamics C5 vil du af den grund skaffe grundpakken til et regnskabsprogram, som indeholder lige præcis den kapacitet du skal bruge for at komme godt i gang og som tilmed er som skabt til at kunne honorere virksomhedens senere opgaver.

Med Microsoft Dynamics C5 som regnskabsprogram til dit firma vil du bl.a. få et kartotek til medarbejdere samt et kunde- og varekartotek med plads til helt op til hundrede klienter samt trehundrede artikelnumre. Således vil din virksomhed få et økonomistyrings- og regnskabsprogram, hvor det er muligt at udskrive egne adhoc-notaer, skabe såvel som holde funktioner og aktioner ved lige samt håndtere samtlige data direkte fra softwaren. Endvidere er det brugervenlige interface, som gør det bekvemt at håndtere alt ift. dit firmas cashflow og øvrige regnskabsføring, en central fordel ved C5.

Microsofts Dynamics C5’s mange aktiver medvirker til, at økonomistyringsprogrammet har vundet indpas som det populæreste regnskabsprogram i danske virksomheder. Det skyldes ikke mindst, at du kan udvide C5 med supplerende moduler til for eksempel administration af lønudbetalinger, eforretning, GLS og flere andre såfremt omfanget af opgaverne i regnskabsafdelingen vokser. Vælger du at starte op med Microsoft Dynamics C5 får du derfor alt fra et professionelt regnskabsprogram uden forstyrrende funktioner til et avanceret økonomiprogram, der honorerer alle krav i virksomheden.

Sukker du efter at opklare, hvorledes du får mest muligt ud af at anskaffe C5, i fald du er på udkig efter det ideelle økonomi- og regnskabsprogram? Så etabler kontakt med et konsulentfirma, der har kompetencerne til at skræddersy funktionaliteten i Microsoft Dynamics C5 til din virksomhed cashflow.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>