Jeg er himmelhenrykt for, at jeg har fået anskaffet mig mig en trailer

I mine unge dage kunne jeg godt tænke mig en lækker cabriolet, som jeg kunne ræse ned ad motorvejene i. Efter at have stiftet familie, er jeg nu himmelhenrykt for, at jeg faktisk besluttede mig for at investere i en robust familiedyt med fem døre, for at skulle fragte børnene rundt i en Porsche ville godt nok være indviklet…! Engang imellem har jeg imidlertid fortsat haft problematikker med mangel på pladsF.eks. i forbindelse med at vi har været på shopping i Invita og indkøbt en masse store møbler, der skulle slæbes med til vores hjem. Det problem er dog til alt held løst nu, fordi min kone og jeg har besluttet os for at anskaffe os en trailer.

En trailer er ekstremt brugbar og kan i bund & grund bruges til vanvittigt mange formål. Jeg har fundet ud af, at det ikke blot er ifm. fragt af fx møbler, at den kan bruges. Når den største af spirerne skal fragtes fra skole med sin cykel, er det jo væsentligt lettere at lægge den op i traileren frem for at skulle spænde den bag på øsen. Når vi har haft brug for at køre forbi genbrugspladsen, har det ligeledes været ekstremt enkelt at placere affaldet i traileren. Tidligere måtte vi nemlig køre adskillige ture for at kunne få det hele med.

Derfor er jeg utroligt begejstret for at være indehaver af en trailer. Faktisk er den et af de bedste køb, vi nogensinde har gjort, & jeg kan ganske enkelt ikke forstå, at det nogensinde er lykkedes for os at undvære en trailer!