Jeg elsker at sidde i min kajak

Nu vil jeg fortælle om en fantastisk havkajak. Har I hørt sidste nyt fra mit liv? Faktisk er jeg gået i gang med at ro meget i kajak, hvilket har givet fabelagtige naturoplevelser, som jeg gerne vil skrive om. Dertil har jeg nu visse tips i forhold til meget kajakudstyr, men jeg vil gerne vejre stemningen her på bloggen, om det kan være at enkelte af jer også har nogen. Således er I meget velkomne til at tilføje et par udtalelser til dette seneste blogpost.

Sådan set har jeg i mange år drømt om at gå i gang med at ro kajak. Det er tit kommet til mig, hvordan det kunne være eventyrligt at ro ud på verdenshavet i en kajak og med kvalitets kajakudstyr, og det derfor ville være muligt at holde stand mod det danske efterår og på én og samme gang se positivt på naturen omkring mig. Og faktisk har det endt med at stemme overens med virkeligheden. Jeg har bl.a. sejlet i mit lækre kajakudstyr akkurat til solnedgang, som viste sig som betagende smukt, specielt fordi vandet var spejlblank. En anden dag var jeg på vandet i stiv kuling, men gud ske lov havde jeg fundet gedigent kajakudstyr, hvorfor det ikke var problematisk. Derfor vil jeg i den grad tilråde at indskyde penge kajakudstyr fra kvalitetsproducenter, da det garanteret ikke er noget, man kommer til at beklage, hvis man er alene på vandet i sin kajak.

Og så: noget andet.

Jeg bar rundt på adskillige betragtninger desforinden, at jeg udvalgte den kajak, som nu er min. Det er nemlig svært at vælge mellem så mange varierende modeller, og det er i den grad signifikant at vælge en slags kajak, som svarer til den individuelles højde og vægt foruden persontype. Ens kajakudstyr skal hele tiden være tip top. Vi kan sammenligne dette med, at en god kajak skal være tilpasset en kajakroer, i stil med hvordan en god sko må præcis passe til foden uden at være i for stor grad stram eller rummelig. Og jeg vil give det råd til jer alle sammen, som har ambitioner om at kaste jer ud i kajak-roning – vær sikker på at finde en kajak-forhandler som råder over over 30 forskellige kajak-varianter i butikken. Derved vil man hvornår det skal være kunne finde det rette kajakudstyr plus den allermest ideelle hav-kajak. Eller… måske… hvilke erfaringer har I?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>