Indcirkl dit haveareal ved opstilling af hegn

Havehegn i alle afskygninger er meget populære iblandt Danmarks børnefamilier, og hvad årsagen er, er det ikke vanskeligt at forstår. Det danske folk er nemlig kendt verden over, som et folkefærd, der holder af at bevare privatlivets fred, og hvad kunne tænkes at være mere velegnet til at holde fremmede blikke ude af hjemmets grund end et velplaceret hegn?

Havehegnene er særligt populære i forstæderne. I disse områder tilskrives hegnenes store popularitet dog i høj grad det store antal af kæledyrsholdende børnefamilier. Havehegn kan nemlig ikke kun bruges til at holde eventuelle fremmedes blikke udenfor haven – de kan også bruges til at sørge for, at børn og kæledyr ikke løber ud på vejen!

Landets industri og landbrug har allerede igennem en årrække fået øjnene op for de smukke havehegn, men i disse dage ser det ud til, at de også stormer frem i de danske hjem. En del danskere mener endda, at det skaber en speciel atmosfære med en indkredset have, hvor der for eksempel kan opsættes et træhus til eventuelle børn og måske endda laves en fin, lille blomsterhave.

Grill betragtes desuden af mange danske familier som en meget vigtig del af sommerens familiehygge, og en have med havehegn fungerer fremragende til opstilling af en lille grill, som både venner og familie kan samles om på en dejlig juniaften uden indblanding fra eventuelle nysgerrige naboer.