ik’ nævnt før på bloggen min – Bukkeværktøj, rørbearbejdning, udstødningsrør, bukning af rør og profilvalsning

Mon jeg nogensinde har forklaret om mandens job? Han arbejder med rørbearbejdning {www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm}, udstødningsrør [www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm], bukkeværktøj, profilvalsning {www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm} og bukning af rør. Måske overvejer I, hvad alt det er. Sådan ville jeg nok have det, så fremt jeg ikke boede sammen med min mand og jævnligt har hørt om profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj.

Rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør er fx sådan noget, man bruger til udstødningsrør til biler – eller større udstødningsrør i industrien. Også de dér lækre spejlglatte gelænderrør, som at der er benyttet i hallen på min arbejdsplads. Paw jobber inden for profilvalsning, rørbearbejdning og bukning af rør hos en vindmølleproducent, for grafiske anlæg og i fødevarevirksomheder. Ret sejt. Og en stor modpol til undertegnedes job. Det ku’ sikkert ikk være ret meget længere væk fra profilvalsning, udstødningsrør, rørbearbejdning, bukning af rør og bukkeværktøj.

Det er gunstigt, synes jeg, at vi deler vildt blandede arbejdsområder som brug af bukkeværktøj i forbindelse med bukning af rør til robuste udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning i kontrast til at købe items til butikken blandt Guccis seneste mode

Hvad mon I derude beskæftiger jer med. Mon jeres kærester arbejder ved industrien eller ligefrem er beskæftiget med rørbearbejdning, bukning af rør, udstødningsrør, bukkeværktøj og profilvalsning.

Udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør har jeg nu hermed kommenteret denne ene gang her på bloggis. Nu kender jer derude så en bid til min gemals arbejde. I læsere må forhøre jer, såfremt I gerne vil forstå endnu mere vedrørende rørbearbejdning, bukkeværktøj og profilvalsning, alternativt hælder jeg til droppe emnet. Ha ha.