ID-kort – præcis hvad må du overveje inden bestilling

ID-kort er eventuelt på samme måde et område, I har brug for eller måske har føling med? Idet netop jeg har fået titlen som sikkerhedsansvarlig på mit job, er det nu under min jobbeskrivelse at købe ID-kort. Jeg har af denne grund undersøgt temmelig meget i forhold til dette forretningsområde, dog er jeg stadig obs på, om måske enkelte af jer ved en stor del mere i relation til ID-kort? Det skal primært være ID plastikkort.

Lige der hvor jeg har planer om at få ID-kortene fra som det ser ud nu, producerer de ud over ID-kort i plastic ydermere magnetkort + sæsonkort samt loyalitetskort. Her printer man kortene i en gennemført ordentlig udformning. Print-firmaet trykker ID-kortene på kort i plastik i PVC med thermotryk, hvor det hele nedbrændes i hvert enkelt kort. Printteknikken bevirker, at printet bliver vandfast, modstandsdygtig samt overhovedet ikke vil kunne fjernes igen. Firmaet har mulighed for at trykke i såvel monokrome farver samt i firefarvet tryk, hvilke man også kalder CMYK.

Dette lyder jo alt sammen virkelig håbefuldt. Men eksisterer der måske et sted, der er en hel del federe i forhold til at producere ID-kort end dette? Læg endelig et par linjer i kommentarfeltet, hvis nogen af jer kender et godt trykkeri. Som sådan er dette område virkelig spændende for mig, at være udnævnt som den overordnede sikkerhedschefhovedansvarlige for. Alene det faktum at researche til et for mig helt nyt felt ligesom ID-kort, fordi det her virkelig er et meget nærværende område. Jeg har mit daglige virke i en forholdsvis stor virksomhed, hvor der fremstilles giftige varer. Og således er det essentielt, at samtlige døre døgnet rundt er låst, plus at alle medarbejdere ved, hvem de andre er takket være de respektive ID-kort. På denne måde vil der på intet tidspunkt kunne luske sig en uvedkommende ind i virksomheden fra en konkurrerende virksomhed. Men for at opsummere – så smid en besked i komentarfeltet, såfremt nogle af jer føler jer klogere på ID-kort i relation til, at jeg er en kort-novice.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>