Hvorledes kan man vælge gardiner & markiser?

Gardiner sættes til tider i forbindelse med farmors gamle, plisserede gardiner, statiske samt grå dannet af lang tids tobaksrøg, og så vægtige samt mørke, at de skærmede for 50% af lysindfaldet fra vinduet

Da jeg rejste til en ny lejlighed et andet sted, var det af den grund slet ikke gardiner, som jeg beskæftigede mig med. Det gik vist hurtigt op for mig, at nogen model for skyggeskabelse er super. Gerne fordi man vil leve uden for meget lys indenfor, samt helst for at undslippe folks gloende blikke. Næ nej, gardiner må haves, dertil helst en markise ved siden af, så terrassen kan anvendes på solskins- og regndage. Uelegante og vægtige gardiner er, heldigt nok, meget gammeldags. Man kan få mange forskellige typer af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & oven i købet gardiner, der miljøvenligt formindsker dit varmeudslip.

Desuden findes der lige utrolig meget, som skal tages højde for, når man skal købe sine gardiner.Hvor, & hvilken type af vindue/dør, diskuteres? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Ligger du inde med idéer til betjeningen? Nuancer og figurer?Også med hensyn til markiser, som desuden laves i en talrig variation. Både som undvigelse fra solen, læ, tildækning eller tag.

At finde en gardinforhandler, er måske det sikreste, ligemeget om det gælder markiser eller gardiner, således at du derfor er lovet, at du til slut har gardiner og markiser, som er skræddersyede til dig, og derfor på optimal måde opfylder dine behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>