Hvor findes ulempen ved navneskilte fremstillet af pap?

Så skete det omsider! Vi modtog i dag de nye udsøgte navneskilte, virksomheden har bestilt. To slags navneskilte modtog jeg selv: ét i stål til at have placeret bag min computer, samt ét bestående af plast, som kan fastsættes på min sweater. Begge navneskilte virker utrolig smukke, samt alting ser helt professionelt ud. Af den grund mener jeg i sandhed, at selskabet har fundet en metode til lykke.

Købet af navneskilte har en utrolig betydning i firmaet. Alt behandles noget mere seriøst, & vi kan tilmed se på kollegaerne, at idet de får et pænt navneskilt liggende foran sig, kommer professionaliteten helt i vejret. Sådan at folk omsider ved, hvad maden er lavet af, bestilte virksomheden desforuden navneskilte til firmaets frokostbuffet.

Navneskilte findes jo i både plast og aluminium, samt begge sælges med magnet eller sikkerhedsnål til uniformen og en elegant holder, så skiltene har mulighed for at placeres på skrivebordet. Sammenlignet med papir eller lamineret plast har navneskilte af aluminium mindre frie designvalg, så derfor bliver her temmelig begrænsede alternativer ved dem, forestiller flertallet sig. Nye metoder til gravering blev lykkeligvis opfundet, der har betydet, at det bliver præcis så hurtigt som at trykke på plastik.

Ganske vist er omkostningerne mindre med navneskilte i plast og plastovertrukket papir, men det overordnede udseeende giver et vigtigt indtryk hos investorer, så det må du sjældent spare ressourcer på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>