Hvilke fordele er der ved at få Interferon Beta fra Merck Serono som sklerose behandling?

E cigaretmarkedet er i opsving, og pt. ser det ikke ud til, at det kommer til at ændre sig indenfor de næste par år. Rigtig mange eks-rygere er nemlig gået over til e cigaretter, og det ser ud til, at flere endnu vil gøre det samme, efterhånden som endnu flere cigaretrygere bliver gjort bekendt med de mange beneficier ved at skifte tobakken ud med e cigaretter.

Dog har det imidlertid også betydet, at et hav af forskellige producenter er kommet ud af busken i håb om at få del i indtjeningen. Ego-t og CE4 er to af de største og mest kendte leverandører af e cigaretter, men hvad skyldes det egentlig?

Hvis man åbner op med Ego-t, besidder de først og fremmest én egenskab, som er værd at bemærke. Det er, at e cigaretter fra Ego-t uden filler, og det betyder, at rygevæsken dryppes direkte ind i den hertil egnede patron. Det er medvirkende til, at Ego-t hører til blandt verdens mest populære e cigaretter. E cigaretten fra Ego-t drives derudover på en kraftig strømenhed, som skaber en damp, som har en konsistens, der er meget lig røgen fra en cigaret.

Ego-t sættes som regel sammen med en CE4-drip tip, der blandt andet har den egenskab, at de produceres i et bredt assortiment af smukke kulører. Dette vil sige, at du kan vælge sætte dit eget personlige præg på e cigaretten ved at vælge en drip tip i din yndlingsfarve. For dig, der godt kunne tænke dig at skifte din smøg ud med en e cigaret, er Ego-t og CE4 derfor det perfekte valg!