Hvad med en efterskole; Midtjylland?

Kunne det ikke være sjovt at begynde på en efterskole: Midtjylland? For nogle år siden gik jeg også på efterskole dér, og det var det dejligste år i mit liv. En efterskole; Midtjylland har meget at byde på. Min skole var en såkaldt idrætsefterskole og sportsefterskole, dvs. en efterskole: fitness samt en efterskole med et stort udvalg af sportsgrene. Det var eksempelvis en efterskole: fodbold plus basketball et cetera. Det var tilmed en efterskole; dans og musik og en efterskole med design. Det, som jeg kunne lide mest, var, at det var en efterskole; adventure.

Jeg vil godt forklare mere omkring min efterskoles fortrin, og min efterskole; Midtjylland havde mange af dem. Efterskolen havde naturligvis de lovbefalede, faglige fag, men samtidig havde den et bredt udvalg af fag, som man selv kunne tilvælge. Fordi det som sagt var en idrætsefterskole og sportsefterskole, motionerede man alle dage. Jeg kunne egentlig ikke lave nok motion til slut, og dermed var det jo ret gavnligt, at det derudover var en efterskole: fitness. En sports- og idrætsefterskole og efterskole: fitness er meningsfuld til dig, hvis du godt kunne bruge mere energi og har brug for at blive mere frisk, sund og rask og sidst men ikke mindst glad.

Jeg er tosset med de fleste idrætsgrene, og på grund af at efterskolen var en efterskole: basketball, boksning og fodbold etc., havde jeg lov til at lave så meget sport, jeg ville. Det var ligeledes en efterskole; dans, og i virkeligheden endte jeg med at blive meget henrykt for at danse. En efterskole med fodbold, en efterskole med basketball, efterskole: boksning + en efterskole med dans er gavnlig for dig, såfremt du godt kunne tænke dig at dyrke nogle forskellige genrer inden for idræt, og såfremt du elsker sport og at have det sjovt sammen med dine venner.

Fordi min skole derudover var en efterskole – musik, blev jeg oplært i at musicere med mange instrumenter som fx et klaver, og det var ganske spændende. Tilmed lærte jeg at designe og sy tøj, for det var nemlig en efterskole; design. En efterskole: musik + design vil være meningsfuld for dig, såfremt du er meget henrykt for at bruge din tid på mange aktiviteter, evt. en aktivitet du ikke har lavet tidligere, samt hvis du har lyst til at hygge dig i selskab med vennerne.

Noget af det, som jeg bedst kunne lide ved skolen, vil jeg gerne fortælle om her til sidst. Skolen var en efterskole med adventure. Vi lavede flere aktiviteter udenfor, som sommetider var en udfordring, men så sejt! Jeg lærte fx at klatre, sejle samt leve i ”den farlige natur.” En efterskole – adventure er meningsfuld til dig, hvis du er virkelig glad for at give dig selv en udfordring. Adventure-oplevelserne gjorde sammenholdet på skolen en hel del bedre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>