Her vil alle købe de billigste navneskilte

Til sidst kom øjeblikket endelig! I morges modtog mit selskab de splinternye skinnende navneskilte, selskabet havde lagt en ordre ind på. 2 former for navneskilte har jeg selv modtaget – det ene i aluminium til at have placeret på mit bord, og et andet bestående af pap, som kan hænge på min sweater. Navneskiltene er enormt dekorative, og alting udstråler helt sikkert seriøsitet. En metode til overskud føler jeg faktisk, at vi af den grund har fundet.

I arbejdsstemningen gjorde anskaffelsen af navneskilte en enorm forandring. Alting bliver noget mere professionelt, samt man kan helt sikkert mærke på medarbejderne, at hvis de får et personligt navneskilt stående på skrivebordet, kommer professionaliteten helt i top. Så folk langt om længe ved, hvad maden består af, fik firmaet desuden navneskilte til firmaets kantine.

Navneskilte produceres med magnet eller sikkerhedsnål til skjorten og en praktisk fod i træ, så skiltene har mulighed for at stå på skrivebordet, og man kan jo få navneskilte i både plast samt stål. At der bliver meget begrænsede alternativer, når man vælger navneskilte i metal, fordi de får færre muligheder sammenlignet med papir og lamineret plast, tænker de fleste mennesker. Der er til alt held blevet udviklet bedre metoder til gravering, hvilket betyder, at det gøres lige så problemfrit som at designe på papir.

Selvom priserne godt nok forbliver mindre omstændige med navneskilte bestående af plastik og plastovertrukket pap, bliver udtrykket udadtil et vigtigt indtryk hos fremtidige kunder, så dette område bør her ej spares omkostninger på.