Her kan du få de bordstel, der er de rette for dig

Caféstole får du i selv store partier hos os. Vi fører en bred vifte af forskellige produkter når det gælder caféstole og andre møbler i varierende udseender, materialer og dertil udseende, og derfor har du faktisk alle de mest optimale betingelser i forhold til at ende med møblement, der ligner udseendet der, hvor du indretter. Sortimentet hos os dækker alt fra det sofistikerede sort-hvide til inventar, som er udstyret med væsentligt mere kolorit, hvis altså man ønsker at få farve i det respektive rum.

I vores butik forhandler vi både caféborde og –stole, og derved kan du skabe de ideelle bordsæt målrettet det miljø, du gerne vil få i din café eller på dit hotel. Og noget lignende gælder din mulighed for at udvælge og sammensætte design og farver. Er det en gul eller en rød barstol, der er afstemt det rum, som skal indrettes? Derimod kan det også være, at du vil skabe det helt igennem minimalistisk i sort, hvidt og metal? Du finder alle typer af restaurantborde i en masse forskellige farver samt råemner som træ, plastic, metal og dertil eksempelvis med lædersæder som øger funktionaliteten.

Det fundamentale er, om mon møblerne kommer til at stå i spisesalen eller derhjemme i din private stue. Er du på udkig efter lange borde til eksempelvis et forsamlingshus – eventuelt i restauranter, bør du se på store bordstel udstyret med flere støttende ben, som stabiliserer bordplader, som giver adskillige siddepladser. Modsat – hvis du går efter mindre caféborde i forskellige facon, som eksemplevis skal placeres udendørs, er det perfekt /m en sådan type stel til bordplade-modeller, som er sammenklappelige. Med klap-bordstel er det virkelig let at få bordene ind, idet ikke restaurantbordene bliver nødt til at stå ude i det fri når det er nat eller eksempelvis, hvis du ønsker nemt at opmarganisere et antal overskydende borde til anledninger, som fordrer større bordkapacitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>