Glasblæsning af rustfrit stål skjuler alle værktøjsmærker skånsomt

Leder du efter en ideel afrensningsteknik af aluminium eller rustfrit stål, er glasblæsning af metallet i mange tilfælde den mest soleklare valgmulighed. Med en glasblæsning får du således mulighed for at lave metallets kølige overflade om til en flot og glat finish. Det resultat opnår man ikke mindst fordi, at den proces, som laves ved en glasblæsning, kan fjerne fejl på metaloverfladen så forsigtigt, at den efterfølgende er fuldstændigt fejlfri. Det betyder, at en glasblæsning kan anvendes til ethvert formål fra medicinsk udstyr til firmagaver.

Det største plus ved glasblæsningsteknikken ift. øvrige afslibningsmetoder til metal er imidlertid, at glasperlerne, som anvendes, ikke har en slibende effekt som det eksempelvis sker med sand. Den manglende afslibning fører ikke alene til det væld af visuelle goder, der er ved glasblæsningen. Ydermere bevirker den manglende afslibning, at det tit ikke vil være et uforbeholdent must at få lavet en efterfølgende overfladebehandling som eksempelvis anodisering for at udviske mærker fra svejsning og sikre en perfekt beskyttelse mod korrosion.

Finder du et velrenommeret afslibningsværksted til at udføre glasblæsningsopgaver for dig, er der overhovedet ikke nogle begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre detaljemæssigt, når du vælger at bestille en specialordre. På flere stålsliberierrundt omkring i Danmark kan du for eksempel få glasblæst virksomhedsnavn og logo på artikler som eksempelvis kopper takket være en speciel blæsepistol. Derudover kan du få udført en glasblæsning af andre slags materialer som for eksempel messing, træ eller kobber som enten styk- eller serieproduktion til meget attraktive priser på flertallet af metalsliberier.

Vil du have en enestående afslibningsmetode, er der således mange grunde til at investere i glasblæsning i forhold til de andre former for afslibningsmetoder til rustfrit stål inden for branchen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>