Giv din tunge en pause ved at bruge en frankeringsmaskine

Det er muligt at spare en masse penge ved hjælp af en frankeringsmaskine, idet din virksomhed sender enormt mange breve hele tiden. Man skal bruge tid på at famle med klistermærkeark, udover at frimærker ikke bare er ganske kostelige, men de kan også være vanskelige at anskaffe sig. Læg i stedet din post i en bunke, og et halvt minut senere er de blevet frankeret flot i henhold til brevenes størrelse, & bærer endda firmaets signatur. I nærheden af titusind breve i timen kan frankeres i en fantastisk hastighed, bestemt af, hvilken model frankeringsmaskine, du finder!

Idet man modtager et maskinfrankeret brev, i stedet for et hurtigt påsat klistermærke, virker flertallet let samstemmige om, at det bliver ganske pænt og virker pålideligt. Det at virksomhedens emblem derudover findes på kuverten, øger også troværdigheden.

At du undgår underfrankering garanterer et vejeapparat i din frankeringsmaskine, samt en frankeringsmaskine kan fås indeholdende touch screen, sådan, at du let samt hurtigt kan vælge den søgte porto. Din virksomhed kan let starte med at sende breve, da det er temmelig let at installere en frankeringsmaskine. Hvis virksomheden tænker på naturen, er det dertil behageligt at vide, at din frankeringsmaskine er fremstillet i henhold til gældende miljømærkninger og kun med anvendelse af miljøvenlig el.

Kom derfor hellere hurtigt i gang med at spare ressourcer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>