Forsatsvinduer synes jeg, er bedre end vinduer med termoruder

Selv om min kone og jeg holder meget af de sidste måneder på året, er det rigtig koldt at leve i vores bolig, idet det ej har fået en så god isolering. Et af de store stuevinduer er smadret, og de trænger faktisk hver og én til at blive skiftet ud. Pga. at nogle af vinduerne kun består af én enkelt rude, skal de have forsatsvinduer indsat. Selv om boligen efterhånden er forfaldent, er det meget pænt. For eksempel har alle vinduerne et specifikt design, som vi godt vil have skal blive der. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra dine vinduer, og det, synes jeg, er fortrinligt. Det betyder, at vi kan få fremstillet forsatsvinduer, som er ens med vores egne vinduer.

Forsatsvinduer bruges til at få ordentlig isolering på slidte vinduer med blot eet enkelt stykke glasrude. Af og til har flere problemer med dug i forbindelse med deres forsatsvinduer. Duggen formindsker udsigten plus kan medføre efterhånden at ødelægge malingen og træet ved vinduet. Forsatsvinduer er i stand til at isolere endnu bedre end nyere vinduer, som har termoglas, idet de altså bliver påsat korrekt. De spritnye vinduer med termoruder forringer for resten indstrømningen af lys. Dug kan undviges ved at lave det således, så det inderste vindue er langt tættere på den indvendige side, end det yderste vindue er på den udvendige side. Det vil sige, at den smule fugt, som kommer inde imellem glasruderne, kan luftes ud af en større mængde udeluft. Forsatsvinduerne bibeholder de gamle vinduer, som tit og ofte er en betydelig del i boligens design.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>