Få en effektfuld sklerose behandling med Interferon Beta fra Merck Serono

I en periode har jeg haft en underlig summende fornemmelse i fødder og hænder såvel som haft problemer med, at jeg var virkelig træt og uoplagt. Alligevel havde vi slet ikke indstillet os på det enorme chok det var, da den praktiserende læge fortalte mig om diagnosen. I kølvandet på at jeg havde fået lavet adskillige undersøgelser stod det nemlig klart; jeg har en af de værste autoimmune sygdomme: multipel sklerose. Netop da ramte ulykken vores normalt så skønne hverdag.

Det som jeg har tænkt over siden jeg fik min diagnose er, hvad en tilværelse med dissemineret sklerose egentlig vil komme til at betyde for mit arbejdsliv samt for min mand og vores skønne unger. Har vi for eksempel stadig chancen for at tage sammen på de storbyrejser, som vi elsker så højt, og hvor lang tid vil jeg have krafterne til at drøne rundt med børnene? Nu er vi begyndt at undersøge behandlingsmuligheder, eftersom jeg overhovedet ikke er klar til at undvære de ting i livet.

Hvis man vil behandle sklerose er Interferon Beta fra det globale medicinfirma Merck Serono med garanti en af de mest effektfulde behandlinger. Det er den fordi, at denne sætter en effektiv stopper for den ødelæggende demyelinisering, som dissemineret sklerose og lignende autoimmune sygdomme forårsager. Med Interferon Beta er det derfor for det meste muligt at øge den tid, som går mellem attakerne og minimere deres ødelæggelse af nerverne.

Før jeg begynder på Merck Seronos præparat, vil jeg imidlertid vide, om der er en derude, som kan sige noget om gener samt effekt ved Interferon Beta mod multipel sklerose?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>