Er du stødt på et godt kanoudlejningssted omkring Tørring eller Gudenåen?

I barndomsårene var mine forældre, søskende og jeg på kanotur Gudenåen hvert år om sommeren. Som teenager var jeg tilmed ude at sejle i kajak og kano med min klasse. Det særlige ved alle kanoferierne er de mange minder om en tur propfuld af fælles oplevelser såvel som store udfordringer i den skønne midtjyske natur. Det gælder både fra timerne i kanoen på søerne mellem Tørring og Fladbro eller i Gudenåen og de idylliske ophold i telte langs søbredden. Jeg kan tilmed stadig erindre den specielle fornemmelse, den dag jeg for første gang fik chancen for at ro en kano på Gudenåen.

Aktuelt er det faktisk lang tid siden, at jeg tog afsted på kanotur langs Gudenåen. Siden da har jeg tiltusket mig en universitetsuddannelse samt et job og en sød partner. Forrige sommer fødte jeg ydermere vores skønne søn, der nu kan siges at være så forholdsvis stor, at jeg var begyndt at overveje, om det nu var det rette tidspunkt til at tage min familie med på kanotur på Gudenåen. I lørdags traf vi beslutningen over et enkelt glas vin med min husbond efter barnet var kommet i seng. Det betyder, at vi pt. søger med lys og lygte efter en virksomhed med tilbud på kanoudlejning Gudenåen. Alternativt tror jeg, at et sted med kanoudlejning tæt ved Tørring eller deromkring er en oplagt mulighed.

Det, som jeg efterspørger, er i den anledning, om der er en af jer her på bloggen, der ligger inde med erfaring med et godt sted med kanoudlejning Tørring eller måske udlejning af kanoer tæt på Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det skal også så vidt muligt være en udlejningsvirksomhed, som har et tilbud på kanoferier på områdets søer og Gudenåen målrettet de behov, som er gældende for en småbørnsfamilie. Er du stødt på et rigtigt godt tip om udlejning af kanoer i nærheden af Gudenåen såvel som Tørring, så skriv i kommentarfeltet nedenfor, så jeg kan skabe helt nye ferieminder fra kanoture som kan deles med min egen lille familie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>