Det er omkostningsfrit at sælge en elevator til andelsforening – det er sandt…

Juhuuu, jeg lægger inde med en nyhed til Jer. Nu ska det endelig være! Jeg har båret rundt på den her hemmelighed enormt længe, men nu ska i ha den at vide!! Jeg har besluttet mig for at blive selvstændig. Jeg vil være forhandler af elevatorer! Det lyder eventuelt sådan lige umiddelbart ret så kedeligt at ville tjene dollars på elevator , http://alevator.dk/, salg, men det er ikke desto mindre, hvad jeg har tænkt mig at gøre… I ville bli’ overraskede, der er mange gysser i elevator salg! Jeg vil sælge en funktionel elevator til ejerforening, og så vil jeg ligeledes sælge en ny form for elevator til andelsforening!! Lige præcis de her to typer elevator handler er der nemlig ekstra mange knaster i, i hvert fald i forhold til, hvis man som sælger sælger elevatorer til private, som er er parate til at give særlig meget!

Det er ik’ nyt for mig at jobbe m elevator salg… Dét gjorde jeg på min sidste arbejds-plads!! Jeg var en klog sælger, og vidste så let som ingenting, hvilken form for elevator de forsk. kunder stod og manglede…! Men så skete der desværre det, at forretningen måtte erklære sig konkurs… & så blev alle de ansatte self. fyret…! Det var en grusom tid… Jeg havde det super dårligt, & måtte osse besøge en terapeut for at få traumet talt igennem. Jeg tror, at det var fordi, at det kom som et kolossalt chok… Jeg var slet ik fysisk eller mentalt forberedt på fyringen. Men nu er jeg ovenpå igen, og klar til at sælge rigtig mange elevatorer! Jeg har lånt skejsere i Danske Bank, & har fundet mine butiks lokaler, så nu mangler jeg bar kunderne… Af den grund vælger jeg nu at skrive dette ud på min hjemmeside – jeg håber nemlig at I spreder budskabet om butiksåbningen for mig… I ska’ fortælle alle i kender, at i kender en ekstrem kløgtig forhandler af de skarpeste elevatorer. & det må i gerne lade dem vide…