Det er drøjt at leve uden en altan

Løbende mens jeg boede hos mine forældre, eksisterede der hele tiden altan i hjemmet. Her er adskillige pæne adjektiver at sige ift. store altaner, da de er fundamentet for utallige aktiver. Havedøren udad mod lejlighedens altan bevirker først og fremmest, at der opstår mere lys i stuen eller soveværelset. For i andre tilfælde kan lejligheder på en måde have en hældning til at være temmelig mulme. Derpå – i løbet af årets mørke sæson vil man kunne flytte sig ud på på den nye altan for her at kunne mærke, hvor meget beklædningsgenstande, du behøver at tage på den dag. Det kan man selvsagt benytte hele året. Mest udtalt er altaner naturligvis en enorm fordel i de lyse, varme tider, for der kan man boltre sig med dejlige fester med grill, og som fem år var der derudover placeret en lille sandkasse ude på familiens altan. Mine forældre var egentlig egentlig en tone mørkere sammenlignet med øvrige personer, og jeg synes, det er selvsagt, at familier med tilbyggede lækre altaner kan få lidt mere sol sat over for de folk, som ikke har. Mennesker som her have, vil blive en tand mere mørklødede.

Fordi jeg har været hjemmeboende med altaner, har det først og fremmest været svært at avære bosiddende fuldstændigt uden altaner i ejendommen i de to år efter, hvor jeg har været flyttet i egen lejlighed. Oprigtig talt var jeg derfor rigtig glad, dengang jeg så et fællesbrev fra ejerforeningen den anden dag. Herved kommunikerede bestyrelsen, at der skal laves en skøn altan til alle beboeres lejlighed i bygningen. Jeg har manglet en god altan i lang tid, så det er fantastisk at få bygget en stor altan. Den fremtidige altan kommer til at være i forlængelse af stuen, og af denne grund af det faktisk ideelt. Det forlænger oprigtigt stuen med ekstra plads, og det er der markant brug for. Jeg vil nu kunne vandre lige ud i den udendørs frihed på en flot designet altan direkte fra min gode stue. Eftersom jeg bor helt oppe bliver det sådan en mærkbar landvinding. Jeg kan således ikke stoppe med at råbe hurra eller egentligt understrege det praktiske ved store altaner uden at det bliver for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>