Dersom at du bliver nødsaget til at hyre industrimaskiner, skal du vælge os

Det kan synes svært at have store investeringer liggende i de mange industrimaskiner , www.sgfinans.dk/om-leasing/produktomrader, , der er nødvendige, når man er landbrugsejer eller arbejder i industrien. Disse industrimaskiner forbliver ulykkeligvis essentielt for landbrugets eksistens. Det er synd, at mange landmænd går fallit pga., at de ej magter at punge ud for nyere landbrugsmaskiner » www.sgfinans.dk/Om-leasing/Produktomrader/Landbrug,, idet de gamle stopper med at være funktionsdygtige. En perfekt mulighed, som vores virksomhed giver, er netop leasing.

Du har mulighed for at bruge de mest moderne & mest funktionelle landbrugsmaskiner samt industrimaskiner, med leasing, uden at du skal eje maskinerne personligt. I det tilfælde at dit landbrug går fallit, slipper du for en kæmpe gæld, og du bliver ej tvunget til finde en del penge, for at have nok til at investere i industrimaskinerne. Mulighed for at tilpasse de regelmæssige regninger til sæsonafhængig omsætning er der desuden. Sådan slipper du for unødige pengelån og skyld. Under adskillige decennier har vores virksomhed håndteret branchen, og er dermed eksperter i den. Rent ud sagt er din virksomhed under sikre vinger. Vores firma har ekspertise omkring industrimaskiner samt vil skræddersy din leasing til forholdene. Omkring anvendt udstyr, kan vi også indgå en fordelagtig aftale, hvis du har behov. Vi stiller altid vores mest kompetente medarbejdere til rådighed hvad angår vejledning til hvilke typer landbrugsmaskiner, du kan have.

Så vi kan være sikre på, at du gives præcis de landbrugsmaskiner eller industrimaskiner & den overenskomst, som kan sikre dit firma vækst plus indkomst i al fremtid, bruger vi alle midler.