Den nye energimåler forbedrer min aflæsning af varme

Boligfornyelse og anden slags renovering inkluderer boligforening, hvori jeg bor. Arbejdet her involverer selvfølgelig de almindelige locations som badet plus køkkenet foruden for eksempel ordentlige nedløbsrør. Dog forandres der desuden meget omkring varme- og energiområdet. F.eks. har jeg fået en mere avanceret energimåler inden for i mit hjem, hvilket gør både aflæsning af varme og mit varmeregnskab særdeles meget lettere. Min nye energimåler, som jeg har fået, er modellen: elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Der findes særdeles mange fordele okring modellen her. Da den rummer stor målenøjagtighed, foruden at modellen har flere connection tasks. Hjemmets nye energimåler rummer faktisk vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på bestemte dage af lejlighedens måler. Eller dette antager jeg i hvert fald, for således skulle jeg ved den forrige måler. Dog er jeg sådan set ikke klar over, i forhold til om den nytilkomne er prof i en sådan grad, at mit energiselskab er i stand til at udføre en aflæsning af varme- og energiforbruget fra et centralt sted. I hvert fald er det fundamentalt at få registreret en aflæsning for at holde styr på det. Fordi aflæsningen skal jeg benytte til mit private varmeregnskab, og desuden vil foreningen også bruge angivelserne, p.g.a. at de ansvarlige udarbejder et kollektivt varmeregnskab hvilket har budget over, hvor mange penge alle os beboere henholdsvis skal betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Og særligt p.g.a. denne grund er jeg positiv i forhold til min nye model, fordi på denne måde ved jeg, at det altid er den mest nøjagtige blandt alle aflæsninger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>