Den mest vidunderlige periode nogensinde var året på efterskole!

For nogle år siden var jeg på efterskole på Fyn. Det var en idrætsefterskole. Selvfølgelig har en sportsefterskole de lovbefalede, boglige fag, men den havde samtidig en masse valgfag. I kraft af at det er en sportsefterskole, motionerede man næsten alle dage. I sidste instans kunne jeg egentlig ikke få nok motion, så derfor var det jo temmelig skønt, at det tilmed var en efterskole, der havde træningscenter. En idrætsefterskole, sportsefterskole vil være rigtig for dig, hvis du savner mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask og derudover glad. Jeg kan godt lide næsten alle idrætsgrene, og siden efterskolen havde utallige idrætsgrene som fx fodbold & tennis etc., måtte jeg lave så meget sport, som jeg ville. Det var ligeledes en efterskole med dans, og i virkeligheden endte det med, at jeg blev ganske henrykt for dans. En efterskole som denne er gavnlig for dig, såfremt du vil dyrke forskellige idrætsgrene, og såfremt du er henrykt for sport samt at have det skægt sammen med vennerne og veninderne.

Efterskolen var desuden en efterskole, der havde musik, og der lærte jeg at spille på adskillige instrumenter, hvilket var virkelig interessant. Jeg lærte derudover at sy tøj, fordi det nemlig også var en designefterskole. Efterskoler med disse fag er gode til dig, såfremt du er tosset med at bruge din tid på mange aktiviteter, eventuelt noget du ej har gjort forud, og hvis du har lyst til at hygge dig sammen med vennerne. Jeg kunne godt lige tænke mig at tale om det, som jeg allerbedst kunne lide ved efterskolen. Efterskolen var en efterskole med et fag kaldet friluftsliv. Vi lavede dermed adskillige udendørs aktiviteter, hvilket en gang imellem var udfordrende, men rigtig sejt. Jeg lærte fx at klatre i bjerge, sejle i den store flod + bo uden for i et telt. En efterskole med friluftsliv vil være meningsfuld for dig, hvis du er tosset med at give dig selv udfordringer. Disse friluftslivsoplevelser gjorde vores fællesskab på skolen bedre.

Søger du en efterskole? En efterskole har alt, hvad man har brug for. Året på efterskolen var det mest vidunderlige år i mit liv. Min holdning er, at du skal overveje at lede efter en efterskole, hvis en del af det, jeg har skrevet, har været interessant.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>