De to yndige piger skal have kostumer + teatersminke

Om en uge skal de to dejlige døtre til udklædningsfest i børnehaven, så jeg foreslog at lave kostumer til dem samt anskaffe sminke. Jeg er ret stresset her for tiden, men hvilken en mor kan sige nej til at skabe sine døtres kostumer? Netop derfor var jeg på hovedgaden den anden dag, i begyndelsen i kostumeforretningen, da jeg var nødsaget til at hente nogle rekvisitter, og så i stofforretningen. De havde talrige fede genstande så som teatersminke. Så jeg kunne få inspiration så jeg til at starte med på kostumer. Utallige kostumer havde butikken, og der var mange skønne iblandt. Jeg tænkte ærligt talt på at spendere penge på nogle, men nej, for jeg har som sagt forsikret mine små døtre om, at jeg vil lave dem selv. Derefter gik jeg hen for at se på sminke, og ligeledes her havde de et bredt udvalg. Nu købte jeg sminke til ca. 150 kr., til gengæld ved jeg, at pigerne bliver rigtig glade for sminken. Da jeg havde været inde i butikken med stof og købt noget brugbart, gik jeg hjem og gik i gang med at sy tøsernes kostumer. De blev opstemte, da de gennemskuede, at de skulle være prinsesser. Jeg kan ikke vente med at se dem i kostumerne, når de er lavet færdige. For resten lovede jeg mine piger at komme hen i deres børnehave, når de skal være klædt ud. Så kan jeg også lige prale med, at det er mig, der har udarbejdet kostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>