Danskproduceret stokerfyr udgør et godt middel som varmeforsyning

For en måned siden tog min barndomskæreste og jeg det store hop, hvorfor det er ved at være højaktuelt at finde sig den rette varmeressource. Jeg er bestemt forvisset om, at jeg ikke gider fjernvarme, grundet at varmen herfra er sindssygt gældssættende! Oliefyr er for miljøskadende, samt at ovne til brænde griser, så jeg synes, at et stokerfyr gør sig som en god mulighed. Nogle modeller kan i tillæg til træpiller dertil udnytte alle korntyper, foruden at flere fyr kan udnytte alt.

For nyligt fik jeg kig på et kvaæitets stokerfyr fra en pålidelig mindre virksomhed, der siger, at de selv laver stokerfyrene i 100 % kvalitet. Virksomheden tilpasser, frembringer + opbygger faktisk regelmæssigt alle modeller stokerfyr. Jeg kan godt lide idéen med at få et fyr, som er danskproduceret. På samme tid er denne model af stokerfyr i stand til at nedbryde krævende emner, mens denne type heller ikke kræver meget service og eftersyn. Producenten påstår, at man som ejer af det her stokerfyr model har evenen til at udnytte træpiller, granulater og lignende. Virksomehden producerer nu tilmed en lidt prisbillig type, som mest formår at udnytte træ & korn.

Altså – sagens kerne står tilbage: hvilken typer af de 2 modeller mit eget valg skal pege på. Hvilke fordele har jeg gavn af ved også at have muligheden for at udnytte granulat lignende materialer? Såfremt I ved noget om dette, må I virkelig gerne skrive til mig. Og gerne inden, at vinteren kommer, så vi ikke ender med at få kulde og fugt i boligen, fordi kæresten og jeg endnu ikke har taget valget omkring en type fyr, der lige nøjagtig matcher vores individuelle behov for stokerfyr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>