Begynd til boksning, fitness eller fodbold på vores sportsefterskole

På vores idræts- og sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland er der med sikkerhed noget for alle. Det er nemlig en bredtfavnende institution, der har flere forskellige fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en idrætsefterskole, og der fokuseres af denne årsag naturligvis på idræt. Du kan derfor blandt andet vælge imellem så forskellige grene af sport som for eksempel boksning, fitness og fodbold. Efterskolen gør sig dog også i meget mere end idræt og sport. Inspireret af sine fantastiske omgivelser tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af året kan få mulighed for at opleve spændende og anderledes linjefag, som f.eks. adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, har du mulighed for i stedet at bruge dit ophold på at lære mere om f.eks. design eller musik. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med en sjov og spændende oplevelse, ligegyldigt hvad dine interesser er.

Udover efterskolens undervisning, har du også rig mulighed for at få en masse oplevelser udenfor undervisningstiden. Det kan både ske i forbindelse med de mange forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som arrangeres af skolen.Det vil både ske i forbindelse med de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig på hele to studieture til udlandet. En af de to rejser har Norge som destination, og på denne tur får eleverne, der har outdoor som linjefag, chancen for at overnatte udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det endda eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og planlægningen af disse.

På trods af vores efterskole officielt er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du altså være helt sikker på, at du her vil finde adskillige fag, der tiltaler dig – også selvom du ikke interesserer dig for sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>