Alu profiler er et ideelt valg af profiler til mange brancher

Det stigende fokus på miljøet har resulteret i, at aluminiumsprofiler har vundet indpas som et velset valg indenfor talrige brancher i løbet af de sidste tyve år. Grunden hertil er først og fremmest, at aluminum er en type metal, som har en meget høj genanvendelighed såvel som adskillige egenskaber, som formindsker forbrug af varme og elektricitet. Ydermere er det muligt at skabe alle slags aluprofiler med minimale omkostninger uanset ordrens størrelse.

Alu profiler er blevet et udbredt valg af profiler til et væld af anvendelsesområder samt brancher af en række årsager. De de mest væsentlige af disse årsager er, at aluminium har en særdeles lav vægtfylde samt en særdeles høj trækstyrke, der typisk er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på andre profiler. Desuden har aluprofiler en god holdbarhed samt en fordelagtig varme- og elektrisk ledningsevne.

Som metal har aluminium en signifikant formbarhed, som betyder, at man kan producere alu profiler uden energispild uanset bearbejdnings- og forædlingsmetode som eksempelvis smeltesvejsning eller rullebukning samt valg af overfladebehandling som for eksempel anodisering. Ved hjælp af ekstrudering kan man tillige sætte de nødvendige samlefunktioner direkte ind i det individuelle aluminiumsprofil, så det bliver mindre besværligt at samle korrekt. Alt dette gør, at det er muligt at specialdesigne aluminiumsprofiler til de krav og behov, som din virksomhed har.

Når du beslutter dig for at få designet og fremstillet aluprofiler til din virksomhed her hos os, kan vores specialister garantere dig en perfekt profilløsning. Som virksomhed prioriterer vi nemlig at være på forkant med de mest komplicerede teknologiske muligheder i relation til produktion af profiler i aluminium. Som et ekstra plus producerer vi en testudgave af dine unikke aluprofiler inden for en måneds tid efter den dato, hvor vi har modtaget din skitse.